Kantoorinrichting consultants

Bij de afdeling consultancy was behoefte aan extra werkplekken en verbetering van de akoestiek. Door de opbergkasten als scheidingselement te gebruiken ontstaan 3 separate werkeilanden zonder het open karakter van de afdeling te verliezen. De toegevoegde bureaulampen met stoffen omkleding en wandelementen zorgen voor extra geluidsabsorptie.

Bij de afdeling administratie zijn de werkplekken gesplitst en is een glazen scheidingswand geplaatst om de privacy van de medewerkers te vergroten.

Opdrachtgever: PRĂ© Consultants
Ontwerp: 2012
Fase: gerealiseerd 2012

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>