Reitschulzentrum Zürich Nord

reitschulzentrum_exterior

ETH Zürich – designstudio project (2007)

Het ontwerp bestaat uit een paardrijschool in de aglomeratie van Zürich Noord. Primaire, secundaire en tertaire constructieve elementen van hout werken samen om een speels en monolitisch omhulsel te vormen voor de manege en de tribune. Ramen in de gevel en het dak brengen voldoende licht in de ruimte en creëren zo een prettige en unieke atmosfeer.

  • Client

    ETH Zürich

  • Opdracht

    Designstudio project (2007)

  • Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>